Контракти.ua

2380  —  01.11
Заливний пиріг із цвітною капустою, броколі та сиром: рецепт для новачків
Заливний пиріг із цвітною капустою, броколі та сиром: рецепт для новачків

Особливість приготування цього пирога в тому, що готується він дуже легко, адже не потрібно замішувати тісто — просто з’єднайте всі інгредієнти та залийте капусту.

Поєднання броколі та цвітної капусти стане простою корисною вечерею або обідом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

капуста цвітна 250 г

капуста броколі - 250 г

борошно пшеничне  - 4 ст. л.

яйця курячі - 4 шт.

сметана 10% - 250 г

сир твердий - 100 г

часник - 3 зубки

паприка мелена солодка - 1 ч. л.

коріандр мелений - 0,5 ч. л.

Олія - 1 ст. л.

сіль

  1. Цвітну капусту та броколі розділіть на суцвіття, відваріть у підсоленій воді три хвилини від моменту закипання і відкиньте на друшляк.
  2. Часник очистьте і видавіть через прес.
  3. Сир натріть на крупну тертку.
  4. Для заливки збийте віничком яйця з сіллю, додайте паприку, коріандр, сметану, борошно, часник і перемішайте.
  5. Форму для випічки змастіть олією, викладіть суцвіття капусти, залийте заливкою і посипте сиром.
  6. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовці 30–35 хвилин до золотистого кольору. Дайте пирогу трохи охолонути у формі, вийміть і наріжте порційними шматочками.

Поради:

  • Пиріг можна готувати з одного виду капусти.