2380 — 01.11
Заливний пиріг із цвітною капустою, броколі та сиром: рецепт для новачків
Особливість приготування цього пирога в тому, що готується він дуже легко, адже не потрібно замішувати тісто — просто з’єднайте всі інгредієнти та залийте капусту.
Поєднання броколі та цвітної капусти стане простою корисною вечерею або обідом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
капуста цвітна 250 г
капуста броколі - 250 г
борошно пшеничне - 4 ст. л.
яйця курячі - 4 шт.
сметана 10% - 250 г
сир твердий - 100 г
часник - 3 зубки
паприка мелена солодка - 1 ч. л.
коріандр мелений - 0,5 ч. л.
Олія - 1 ст. л.
сіль
- Цвітну капусту та броколі розділіть на суцвіття, відваріть у підсоленій воді три хвилини від моменту закипання і відкиньте на друшляк.
- Часник очистьте і видавіть через прес.
- Сир натріть на крупну тертку.
- Для заливки збийте віничком яйця з сіллю, додайте паприку, коріандр, сметану, борошно, часник і перемішайте.
- Форму для випічки змастіть олією, викладіть суцвіття капусти, залийте заливкою і посипте сиром.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовці 30–35 хвилин до золотистого кольору. Дайте пирогу трохи охолонути у формі, вийміть і наріжте порційними шматочками.
- Пиріг можна готувати з одного виду капусти.