Контракти.ua

7606  —  28.10
Яблучно-гарбузовий пиріг: рецепт для тих, хто любить вологу випічку
Яблучно-гарбузовий пиріг: рецепт для тих, хто любить вологу випічку

Завдяки яблукам і гарбузу пиріг виходить соковитим та ароматним.

Цей смачний пиріг сподобається тим, хто любить вологу випічку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Гарбуз - 250 г

Яблука - 2 шт.

борошно пшеничне - 250 г

яйця курячі - 2 шт.

цукор - 120 г

розпушувач - 1 ч. л.

Сіль - щіпка

  1. Гарбуз і яблука очистьте від шкірки, натріть на дрібну тертку.
  2. Збийте міксером яйця з цукром до пухкої піни, додайте гарбуз, яблука, сіль, ще раз злегка збийте, всипте частинами просіяне з розпушувачем борошно, щоразу ретельно перемішуючи масу до однорідності.
  3. Дно форми вистеліть пергаментом, вилийте до неї тісто та розрівняйте.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 40–45 хвилин. Готовність пирога перевірте дерев’яною шпажкою або зубочисткою, вийміть його з форми, злегка остудіть і подайте до столу.

Поради:

  • За бажанням додайте корицю, родзинки.