7606 — 28.10
Яблучно-гарбузовий пиріг: рецепт для тих, хто любить вологу випічку
Завдяки яблукам і гарбузу пиріг виходить соковитим та ароматним.
Цей смачний пиріг сподобається тим, хто любить вологу випічку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Гарбуз - 250 г
Яблука - 2 шт.
борошно пшеничне - 250 г
яйця курячі - 2 шт.
цукор - 120 г
розпушувач - 1 ч. л.
Сіль - щіпка
- Гарбуз і яблука очистьте від шкірки, натріть на дрібну тертку.
- Збийте міксером яйця з цукром до пухкої піни, додайте гарбуз, яблука, сіль, ще раз злегка збийте, всипте частинами просіяне з розпушувачем борошно, щоразу ретельно перемішуючи масу до однорідності.
- Дно форми вистеліть пергаментом, вилийте до неї тісто та розрівняйте.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 40–45 хвилин. Готовність пирога перевірте дерев’яною шпажкою або зубочисткою, вийміть його з форми, злегка остудіть і подайте до столу.
- За бажанням додайте корицю, родзинки.