Щоб приготувати м’яке й еластичне капустяне листя на голубці без варіння, яке не рватиметься, можна скористатися цими двома легкими способами.
Багато господинь зізнаються, що найнеприємніша частина приготування голубців — це варіння капусти. Листя рветься, голівка розвалюється, а кухня наповнюється гарячою парою та не дуже приємним запахом. На щастя, існує простий спосіб обійтися без варіння, що дозволить отримати м’яке, еластичне листя, яке не рватиметься, всього за кілька хвилин. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Щоб підготувати капусту без кип’ятіння, вам знадобляться лише пакет і мікрохвильовка.
Альтернативний варіант приготування за відсутності мікрохвильовки. Якщо мікрохвильової печі немає, просто покладіть капусту в морозильну камеру на 5 годин, а потім розморозьте за кімнатної температури. Листя стане таким же м’яким та еластичним, наче після варіння.