Якщо ви думали, що страчатела — це складна та дорога насолода, час змінити думку.
Кухар Олександр Огороднік розповів, як приготувати цей ніжний італійський сир у домашніх умовах всього за 5 хв. І найприємніше — вам не доведеться витрачати на нього сотні гривень у магазині. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Страчатела — це, по суті, суміш рваної моцарели та вершків. Цей сир відомий своєю м’якою, кремовою текстурою та ніжним вершковим смаком, який ідеально підходить для пасти, салатів або навіть десертів з інжиру та меду.
Моцарела - 125 г
Вершки - 60 г
сіль
Ви отримаєте ніжну, вершкову, свіжу страчателу, яка на смак практично не відрізняється від дорогих магазинних варіантів.
Тепер ви знаєте, як зробити італійський делікатес у домашніх умовах швидко, просто та смачно. Страчатела — це ідеальний спосіб урізноманітнити буденні страви чи здивувати гостей ніжним сирним десертом.