Контракти.ua

378  —  16.10
Яблучний пиріг без міксера та яєць: швидко змішуємо фрукти з сухою сумішшю — і отримуємо неймовірно смачну випічку
Яблучний пиріг без міксера та яєць: швидко змішуємо фрукти з сухою сумішшю — і отримуємо неймовірно смачну випічку

Осінь — ідеальний час для ароматного яблучного пирога.

Ми ділимося простим рецептом, для якого навіть міксер не потрібен. Пиріг готується без яєць і з мінімуму доступних інгредієнтів, а результат виходить неймовірно смачним. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

пшеничне борошно - 1 скл.

манна крупа - 1 скл.

Цукор - 1 скл.

Розпушувач - 10 г

Ванілін - дрібка

Яблука - 1,5 кг

вершкове масло - 100 г

Процес приготування:

  1. Яблука натріть на тертці та залиште на кілька хвилин, щоб вони дали сік. Для сухої суміші змішайте цукор, борошно та манку, додайте ванілін і розпушувач. Вершкове масло наріжте невеликими шматочками.
  2. Форму для випічки змастіть маслом на дні та боках. Насипте четверту частину сухої суміші, зверху викладіть шар яблук, потім знову суху суміш і яблука. Повторюйте шари тричі, останнім шаром має бути суха суміш.
  3. Зверху розкладіть шматочки масла та поставте форму до духовки, розігрітої до 180 °C. Випікайте близько 60 хвилин.

Смачного!