2538 — 12.09
Як приготувати котлети з картоплею, болгарським перцем і сиром
Якщо до звичайного фаршу додати картоплю, болгарський перець і сир, котлети вийдуть соковитими та з незвичайним смаком.
Готувати такі котлети анітрохи не складніше, ніж класичні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
фарш курячий - 500 г
яйця курячі - 2 шт.
сир твердий - 80 г
картопля - 2 шт.
перець болгарський - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 2 зубки
перець чорний мелений
сіль
олія
- Картоплю, цибулю почистьте, помийте та натріть на крупну тертку.
- У болгарського перцю видаліть плодоніжку, насіння та наріжте дрібними шматочками.
- Часник очистьте та пропустіть через прес.
- Твердий сир натріть на дрібну тертку.
- До миски викладіть фарш, яйця, твердий сир, картоплю, цибулю, болгарський перець і часник. Додайте сіль, перець та перемішайте до однорідної маси. Сформуйте котлети, змочуючи руки в холодній воді.
- У сковорідці на середньому вогні розігрійте олію та обсмажте котлети з двох боків до рум’яної скоринки.
- Котлети можна запанірувати в панірувальних сухарях та обсмажити.