Супи — основа збалансованого харчування. Вони дарують тепло, насичують і підтримують роботу травної системи.
Якщо вам набридли стандартні рецепти, варто спробувати дещо цікавіше — суп із рубленими фрикадельками та овочами. Це не лише корисна, а й надзвичайно смачна страва, яка чудово підійде і для обіду, і для легкої вечері. Як приготувати смачний суп розповіла фудблогерка Алла Мороз. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Куряче стегно (без кісток) - 400 г
Яйце - 1 шт.
Манка - 2 ст. л
Петрушка (подрібнена) - 2 ст. л
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Картопля - 3–4 шт.
Селера (стебло) - 1 шт.
Вершкове масло - 20 г
Сіль
Чорний перець
Вода чи курячий бульйон - 2,5 л
10. Коли картопля стане м’якою, обережно викладіть фрикадельки у суп.
11. Легенько перемішайте, щоб вони не злиплися.
12. Варіть 7–8 хв, поки м’ясо не буде повністю готове.
Суп із рубленими фрикадельками — це універсальна страва, яка поєднує користь овочів і поживність м’яса. Він легкий, ароматний та ситний водночас. Такий суп стане чудовим вибором для всієї родини.