Солодкий перець — справжній скарб, який варто використовувати по максимуму.
Його яскравий колір, ніжна текстура та користь для здоров’я роблять цей овоч улюбленцем на кухні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Одним з найсмачніших способів його приготування є запікання з подальшим тушкуванням у сметані. Така страва виходить ніжною, ароматною і дуже ситною, а готується доволі просто. Цей рецепт, про який розповіли на сторінці Nata.cooking, стане чудовою ідеєю як для сімейної вечері, так і для святкового столу, адже перці у сметанному соусі мають апетитний вигляд і вмить зникають з тарілок.
солодкий перець - 10 шт.
цибуля - 1 шт.
великий стиглий томат - 1 шт.
сметана - 150–200 г
сіль
чорний перець
часник
зелень (кріп, петрушка, кінза)
Ця страва подарує вашій оселі неймовірний аромат літа та свіжості. Запечені перці у сметані — це простий спосіб перетворити буденний обід або вечерю на справжню гастрономічну насолоду.