Дуже смачно приготувати на обід фаршировані перці. За смаком вони дуже нагадують класичні голубці, але робити таку страву значно простіше.
Вийде дуже ситно і точно вистачить на всіх. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.
Ідея приготування ситних фаршированих перців на обід опублікована на сторінці фудблогерки alin withkitchen в Instagram.
Інгредієнти:
Інгредієнти для заливки:
Спосіб приготування:
1. Цибулю та моркву почистити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти.
2. Обсмажити на смальці до золотистості. Додати сметану, перемішати.
3. У мисці з’єднати відварений рис, свинячий фарш, підсмажену цибулю з морквою, за бажанням – ще одну свіжу дрібно натерту цибулину. Посолити, поперчити та добре вимісити.
4. У підготовлені (очищені від насіння) перці викласти начинку.
5. У каструлі змішати кип’яток із томатною пастою, сіллю та цукром. Добре розмішати.
6. Викласти фаршировані перці в каструлю, залити підготовленою заливкою так, щоб вони були покриті рідиною. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати 45-60 хвилин під кришкою.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитися з рецептами: