Контракти.ua

643  —  12.08
Сирники з персиками: рецепт для літнього сніданку
Сирники з персиками: рецепт для літнього сніданку

Сирники з персиками: рецепт для літнього сніданку

Сирники — один із найпопулярніших сніданків. Щоб урізноманітнити його, приготуйте їх із персиками.

Шматочки персиків додадуть сирному тісту фруктовий аромат. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Персики - 2 шт.

Сир - 300 г

яйце куряче - 1 шт.

цукор - 3 ст. л.

крупа манна - 3 ст. л.

борошно пшеничне - 1 ст. л. (для тіста) + 3 ст. л. (для обсипання)

олія

  1. Сир викладіть у миску, додайте яйце, цукор і розімніть виделкою. Всипте манну крупу, борошно, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин.
  2. Персики помийте, обсушіть паперовим рушником, очистьте від шкірки, видаліть кісточку, наріжте м'якоть на невеликі кубики, викладіть в сирне тісто і акуратно перемішайте.
  3. У тарілку насипте борошно.
  4. Вологими руками сформуйте сирники, обваляйте їх злегка в борошні.
  5. У сковороді, на середньому вогні, розігрійте олію, викладіть сирники і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.

Поради:

  • Сир використовуйте жирністю 5-9%.