643 — 12.08
Сирники з персиками: рецепт для літнього сніданку
Сирники з персиками: рецепт для літнього сніданку
Сирники — один із найпопулярніших сніданків. Щоб урізноманітнити його, приготуйте їх із персиками.
Шматочки персиків додадуть сирному тісту фруктовий аромат. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Персики - 2 шт.
Сир - 300 г
яйце куряче - 1 шт.
цукор - 3 ст. л.
крупа манна - 3 ст. л.
борошно пшеничне - 1 ст. л. (для тіста) + 3 ст. л. (для обсипання)
олія
- Сир викладіть у миску, додайте яйце, цукор і розімніть виделкою. Всипте манну крупу, борошно, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин.
- Персики помийте, обсушіть паперовим рушником, очистьте від шкірки, видаліть кісточку, наріжте м'якоть на невеликі кубики, викладіть в сирне тісто і акуратно перемішайте.
- У тарілку насипте борошно.
- Вологими руками сформуйте сирники, обваляйте їх злегка в борошні.
- У сковороді, на середньому вогні, розігрійте олію, викладіть сирники і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.
- Сир використовуйте жирністю 5-9%.