Контракти.ua

613  —  04.08
Як посмажити кабачки без бризок — уся справа в клярі
Як посмажити кабачки без бризок — уся справа в клярі

Якщо ви хочете швидко посмажити смачні кабачки, але не хочете, щоб вони були жирними, кляр для них потрібно готувати з муки.

Чимало господинь мають проблему під час смаження кабачків — олія бризкає на всі боки. А це не лише забруднює усю кухню, а й може бути небезпечно — можна отримати опік. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як посмажити кабачки без бризок олії

Для початку потрібно підготувати кабачки — помити, нарізати їх на кружальця, просушити та обваляти у паніровці з борошна, солі та спецій.

А потім запаніровані кабачки треба занурити у мисочку з водою і лише потім викласти на розігріту пательню та обсмажити до золотавості з обох боків.

Зазначимо, шеф-кухарі пропагують смаження кабачків без борошна, посилаючись на практичні переваги. Цей метод позбавляє від необхідності міняти олію між партіями кабачків, що спрощує процес приготування.

Відомо, що під час приготування борошно підрум’янюється, що призводить до утворення небажаного чорного нальоту на сковороді.

Раніше ми писали, як за 10 хвилин відмити гриби лисички від бруду. Більше про цікавий спосіб читайте у новині.