Літо — це сезон овочів і серед улюбленців на кожній кухні незмінно фігурує кабачок.
Його смажать, тушкують, запікають, додають у салати, млинці та навіть торти. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Однак погодьтеся, найпростіший та найсмачніший спосіб — це посмажити кабачки на пательні з хрусткою золотистою скоринкою. Проте тут часто виникає одна й та сама проблема, адже борошно горить на сковороді, залишається чорним осадом, а згодом і самі овочі мають неапетитний вигляд. Але нещодавно блогерка tsekova_tonya розповіла про простий та дієвий лайфгак, який уже підкорив соціальні мережі.
Блогерка зізнається, що цей спосіб став для неї справжнім відкриттям сезону.
Секрет цього методу у реакції борошна з водою. Коли змочений у воді шар борошна потрапляє на гарячу сковорідку, він моментально «запечатується» та створює тонку рівну скоринку, яка:
А головне — кабачки залишаються соковитими всередині та хрумкими зовні, як у найкращих літніх кафе України.
Тож коли наступного разу вам захочеться чогось домашнього, приготуйте кабачки за цим рецептом