590 — 22.07
Як приготувати шашлик із курки в маринаді з йогурту та кетчупу
Як приготувати шашлик із курки в маринаді з йогурту та кетчупу.
Особливість приготування шашлику в тому, що маринується він у натуральному йогурті та кетчупі, завдяки цьому маринаду, м'ясо виходить ніжним, соковитим, а спеції надають пікантності та аромату. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Шашлик на мангалі готується дуже швидко, головне не перетримайте його на вогні.
Інгредієнти
куряче філе - 1 кг
натуральний йогурт (без добавок) - 250 г
кетчуп - 2 ст. л.
соєвий соус - 2 ст. л.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
паприка солодка - 1 ч. л.
олія оливкова - 2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
- Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте порційними шматочками.
- Цибулю очистьте і наріжте півкільцями.
- У мисці змішайте натуральний йогурт, кетчуп, соєвий соус, оливкову олію, паприку, перець чорний мелений, сіль і цибулю.
- Залийте цим маринадом куряче філе і добре перемішайте, накрийте плівкою і відправте в холодильник на 2-3 години.
- За пів години до приготування дістаньте його з холодильника, акуратно нанизайте шашлик на шампури і обсмажте на мангалі до золотистої скоринки.
- Куряче м'ясо використовуйте будь-яке.
- Готовність шашлику перевірте, надрізаючи його ножем, якщо виступив прозорий сік, то м'ясо готове.