Контракти.ua

590  —  22.07
Як приготувати шашлик із курки в маринаді з йогурту та кетчупу
Як приготувати шашлик із курки в маринаді з йогурту та кетчупу

Як приготувати шашлик із курки в маринаді з йогурту та кетчупу.

Особливість приготування шашлику в тому, що маринується він у натуральному йогурті та кетчупі, завдяки цьому маринаду, м'ясо виходить ніжним, соковитим, а спеції надають пікантності та аромату. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Шашлик на мангалі готується дуже швидко, головне не перетримайте його на вогні.

Інгредієнти

куряче філе - 1 кг

натуральний йогурт (без добавок) - 250 г

кетчуп - 2 ст. л.

соєвий соус - 2 ст. л.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

паприка солодка - 1 ч. л.

олія оливкова - 2 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте порційними шматочками.
  2. Цибулю очистьте і наріжте півкільцями.
  3. У мисці змішайте натуральний йогурт, кетчуп, соєвий соус, оливкову олію, паприку, перець чорний мелений, сіль і цибулю.
  4. Залийте цим маринадом куряче філе і добре перемішайте, накрийте плівкою і відправте в холодильник на 2-3 години.
  5. За пів години до приготування дістаньте його з холодильника, акуратно нанизайте шашлик на шампури і обсмажте на мангалі до золотистої скоринки.

Поради:

  • Куряче м'ясо використовуйте будь-яке.
  • Готовність шашлику перевірте, надрізаючи його ножем, якщо виступив прозорий сік, то м'ясо готове.