Контракти.ua

1294  —  15.07
Як приготувати котлети з кабачків, фаршу та вівсяних пластівців
Як приготувати котлети з кабачків, фаршу та вівсяних пластівців

Цей рецепт приготування котлет сподобається тим, що вони не тільки смачні, а й тим, що з невеликої кількості м'яса виходить багато котлет.

На відміну від класичних котлет, у цьому рецепті немає ні хліба, ні картоплі їх замінюють вівсяні пластівці, які з'єднують між собою всі інгредієнти та роблять котлети пишними та соковитими. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Кабачок - 1 шт.

фарш курячий - 500 г

яйце куряче - 1 шт.

сметана - 2 ст. л.

вівсяні пластівці (довгого приготування) - 100 г

цибуля ріпчаста - 1 шт.

олія

перець чорний мелений

сіль

кріп свіжий

Вівсяні пластівці подрібніть у блендері.

Цибулю очистьте і натріть на велику тертку.

Кріп промийте, обсушіть і дрібно наріжте.

Кабачок натріть на велику тертку, руками відіжміть сік.

Змочіть руки у воді та сформуйте котлети.

У сковороді на середньому вогні розігрійте олію та обсмажте котлети з двох боків до золотистої скоринки.

Поради:

  • М'ясо можна використовувати будь-яке.