Ананас — це не просто екзотичний фрукт, це шматочок тропіків, який може освіжити літній день, стати ідеальним доповненням до сніданку чи основою для фантастичного смузі.
Проте всі ми хоча б раз потрапляли у пастку: купували красивий ананас, а вдома виявили, що він кислий, твердий чи волокнистий. На щастя, є кілька перевірених лайфгаків, які допоможуть обрати ідеально стиглий ананас з першої спроби, саме про це розповіли на сторінці Barstool Sports. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Найпопулярніша порада — просто потягнути за листочок у центрі ананасної «корони».
Як це працює:
Стиглий ананас має м’який, злегка розслаблений центральний стовбур, тож листки у центрі верхівки (ближче до «серця») повинні легко йти за легкого потягування.
Важливо: не тягніть за всі листки поспіль — це не лише має дивний вигляд, але й пошкоджує фрукт. Достатньо лише одного у центрі.
Якщо ви принесли додому зелений ананас — залиш його за кімнатної температури на 1–3 дні. Щоб пришвидшити процес:
Завдяки цій простій пораді, ви більше ніколи не принесете додому кислий чи недозрілий ананас.