337 — 14.06
Смачнішого ви ще не їли: тістечко "Персик" зі згущеним молоком — гості будуть у захваті
Це тістечко родом з дитинства. Відчуйте знову його неймовірний аромат і смак.
На сайті “Моє домашнє натхнення” виклали рецепт тістечка “Персик”, яке готується зі згущеного молока й горішків. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Яйця - 2 шт.
Сметана - 60 г
Цукор - 100 г
вершкове масло - 100 г
борошно - 350 г
розпушувач - 1 ч. ложка
варене згущене молоко - 380 г
вершкове масло (для крему) - 100 г
подрібнені волоські горіхи - 100 г
сік буряка з водою - 1 шт.
сік моркви - 2 шт.
цукор
- Спершу збийте яйця з цукром до пишної, світлої піни. Додайте розм’якшене вершкове масло та сметану — ретельно перемішайте до однорідності.
- Окремо просійте борошно разом із розпушувачем і поступово введіть його в рідку суміш, замішуючи м’яке, пластичне тісто. Загорніть його в харчову плівку або пакет і залиште охолоджуватися в холодильнику на 30–40 хвилин.
- Охолоджене тісто поділіть на 24 рівні частини, сформуйте з них кульки, злегка приплесніть і викладіть на деко, застелене пергаментом.
- Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці протягом 12–15 хвилин. Стежте, щоб верх залишався світлим, а дно злегка підрум’янилося.
- Після охолодження акуратно виріжте серединки з кожної половинки тістечка, залишаючи краї неушкодженими.
- Для приготування начинки збийте вершкове масло до білого кольору, потім додайте варене згущене молоко, подрібнені волоські горіхи та крихти з вирізаних серединок — усе ретельно перемішайте.
- Наповніть кремом кожну половинку, поєднуючи їх парами відповідно до форми, щоб утворилися “персики”.
- Після цього одну половинку кожного тістечка занурте в буряковий сік, іншу — в морквяний. Злегка обсушіть на решітці й обкачайте в цукрі.
- Готові “персики” охолодіть у холодильнику протягом кількох годин, аби вони настоялися і стали ще смачнішими.