Щоб приготувати смачний і соковитий шашлик, важливо правильно вибрати м’ясо, замаринувати та посмажити його.
Вибираючи свинину, важливо знати, яка частина туші найкраще підходить для конкретної страви, адже структура м’яса та його жирність впливають на кінцевий результат. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Насправді немає чітких та обов’язкових вимог до приготування шашлику, м’ясо для нього може бути будь-яким — усе залежить від ваших гастрономічних уподобань. Проте є перевірені часом поради, які допоможуть вам приготувати ідеальну страву.
Ідеально для смаження підходять вирізка, корейка. Якщо візьмете окіст, тоді доведеться довше й ретельніше маринувати шматочки, щоб шашлик не був сухим.
Найсмачніший і найсоковитіший шашлик виходить з ошийка, вирізки та корейки.
Безперечно, найсмачніший шашлик виходить зі свіжого м’яса. Це визначається за такими критеріями:
Раніше ми писали про те, на яких дровах найкраще смажити шашлик.