Контракти.ua

370  —  08.06
Як варити зелений борщ, щоб щавель не втрачав свій яскраво-зелений колір: рецепт
Як варити зелений борщ, щоб щавель не втрачав свій яскраво-зелений колір: рецепт

Хоча зелений борщ готується дуже легко, проте дехто може стикатися з проблемою зміни кольору щавлю під час приготування.

Одна з кулінарних блогерок поділилася в Instagram своїм авторським рецептом апетитного зеленого борщу зі щавлем і вареними яйцями. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

м’ясо - 300 г

цибуля - 1 шт.

морква - 1 шт.

картопля - 3 шт.

щавель - 100 г

зелена цибуля - 50 г

яйця - 3 шт.

зелень - 30 г

лимонний сік - 2 ст. л.

Часник - 2 зубки

лавровий лист - 1 шт.

сіль, перець - за смаком

Процес приготування:

  1. М’ясо проваріть до утворення піни, після чого злийте перший бульйон, промийте шматки та залийте свіжою водою. Поставте знову на вогонь і доведіть до кипіння.
  2. Коли бульйон закипить, покладіть нарізану картоплю, подрібнену зелень, варені яйця, часник і трохи лимонного соку для кислинки.
  3. На завершальному етапі додайте обсмажені овочі, щавель, спеції та лавровий лист і дайте борщу настоятися.

Смачного!