Салат зі свіжої капусти з майонезною заправкою — це класика американської кухні, яка не втрачає своєї популярності. Його цінують за легкість у приготуванні, ніжний смак і високий вміст клітковини. Ця страва поєднує простоту з користю, тож цілком заслужено може стати постійнею гостею вашого столу.
Коул слоу — хрумкий і свіжий капустяний салат з ніжною кремовою заправкою, який став невід’ємною частиною американської кулінарної традиції. Його подають до барбекю, сендвічів або як легкий гарнір. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
білокачанна капуста - 400 г
червонокачанна капуста - 200 г
ріпчаста цибуля - 1 шт.
зелена цибуля - пучок
корінь селери - 100 г
йогуртова заправка чи майонез - 100 г
вершки 10% - 1 ст. л.
яблучний оцет - 2 ст. л.
Цукор - 1 ст. л.
сіль, чорний мелений перець - за смаком
Процес приготування:
Смачного!