Зелений борщ — це поживна й ароматна літня страва, яка має яскравий смак та користь для організму.
Для приготування можна використовувати різну зелень: щавель, кропиву або шпинат. Найкраще смакова палітра розкривається, якщо зварити борщ на курячому бульйоні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Одна з кулінарних блогерок оприлюднила в Instagram оригінальний рецепт запашного зеленого борщу, у якому поєднано ніжну кропиву та освіжальний лимонний сік.
курячий бульйон - 4 л
картопля - 5 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 3-4 зубчики
щавель - 150 г
шпинат - 250 г
селера - за смаком
кропива - за смаком
спаржа - за смаком
лимон - ¼ шт.
сіль, перець - за смаком
кріп, петрушка - для подавання
сметана - для подавання
яйця відварені - для подавання
бринза, фета - для подавання
Процес приготування:
Смачного!