224 — 26.04
З цією стравою ви відмовитеся від смаженої й тушкованої картоплі: ідеальний варіант для вечері
Приготуйте такі запечені картопляні биточки з начинкою з копченої курки, сиру та петрушки.
Ця страва є чудовою альтернативою смаженій або тушкованій картоплі та може подаватися як самостійна, особливо з улюбленим соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Картопля - 500 г
копчена курка - 200 г
твердий сир - 80 г
петрушка - 30 г
олія - 1 ст. л.
сіль, перець - за смаком
Процес приготування:
- Очистьте картоплю, відваріть її в підсоленій воді до готовності, охолодіть та натріть на тертці.
- Твердий сир натріть на великій тертці та змішайте з картоплею.
- Наріжте копчену курку дрібними кубиками або соломкою та додайте до суміші.
- Дрібно наріжте свіжу петрушку та додайте до маси.
- Посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте всі інгредієнти. За бажанням можна додати трохи часнику для аромату.
- З отриманої суміші сформуйте довгасті биточки. Масу легко ліпити, вона не прилипає до рук.
- Розігрійте духовку до 180°C, викладіть биточки на деко та запікайте приблизно 15 хвилин до легкого зарум'янювання. Подавайте гарячими, доповнивши томатним кетчупом або іншим соусом за смаком.