Для приготування фруктового мусу використовуйте будь-який компот чи сік. З цим десертом впорається навіть господиня-початківиця.
Фруктовий мус люблять і дорослі, і діти. Його можна приготувати до будь-якого свята або подати як десерт. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
компот (будь-який) - 500 мл
манна крупа - 3 ст. л.
ванільний цукор - 10 г
Компот доведіть до кипіння, тонкою цівкою всипте манну крупу, водночас другою рукою інтенсивно помішуйте, щоб не утворилися манні грудочки, і варіть 2-3 хвилини.
Потім перелийте в інший посуд, додайте ванільний цукор і остудіть.
Збийте міксером до пишної світлої маси.
Розкладіть мус по креманках і відправте в холодильник на годину.
Поради: