Контракти.ua

211  —  20.04
Як приготувати фруктовий мус
Як приготувати фруктовий мус

Для приготування фруктового мусу використовуйте будь-який компот чи сік. З цим десертом впорається навіть господиня-початківиця.

Фруктовий мус люблять і дорослі, і діти. Його можна приготувати до будь-якого свята або подати як десерт. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

компот (будь-який) - 500 мл

манна крупа - 3 ст. л.

ванільний цукор - 10 г

Компот доведіть до кипіння, тонкою цівкою всипте манну крупу, водночас другою рукою інтенсивно помішуйте, щоб не утворилися манні грудочки, і варіть 2-3 хвилини.

Потім перелийте в інший посуд, додайте ванільний цукор і остудіть.

Збийте міксером до пишної світлої маси.

Розкладіть мус по креманках і відправте в холодильник на годину.

Поради:

  • За бажанням прикрасьте зверху ягодами або фруктами.