Контракти.ua

307  —  16.04
Як приготувати ідеальну рельєфну глазур для паски: дуже простий рецепт
Як приготувати ідеальну рельєфну глазур для паски: дуже простий рецепт

Глазур виходить дуже рельєфною.

Одна з проблем, з якою часом стикаються господині під час приготування великодніх пасок - це глазур. Адже вона може і до рук липнути, і некрасиво лягати на виріб, і тріскатися. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Рецептом рельєфної глазурі поділилася кулінарка Ольга Рябенко.

Інгредієнти

  • 200 г цукру
  • 100 г яєчних білків
  • ¼ ч.л лимонної кислоти
  • щіпка солі

Приготування

  1. У велику миску додаємо білки і цукор. Ставимо на водяну баню, постійно помішуючи цю масу.
  2. Нагріваємо білкову масу доти - доки цукор не розтане.
  3. Знімаємо миску з водяної бані. Додаємо до цієї маси лимонну кислоту та сіль.Газовим пальником можна трохи підсмажити рельєф.

Нагадаємо, раніше ми писали про глазур на паску зі згущеного молока.