Контракти.ua

203  —  13.04
30 секунд — і готово: як приготувати надзвичайно швидку глазур на паску, яка не кришиться і не липне
30 секунд — і готово: як приготувати надзвичайно швидку глазур на паску, яка не кришиться і не липне

Швидкий спосіб приготувати глазур для великодньої паски. Змішати інгредієнти і нанести. Не потрібно збивати чи варити.

Ця глазур, приготовлена за цим рецептом, має привабливу глянцеву текстуру. Вона чудово утримує будь-яку кондитерську посипку, а після висихання не липне і не ламається під час нарізання. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA

Інгредієнти

сухе молоко - 4 ст. ложки

згущене молоко - 6-8 ст. ложок

сік лимону - 2 ч. ложки

Процес приготування:

  1. З’єднуємо всі інгредієнти в одну суміш.
  2. Якщо вона вийшла занадто густою, додаємо ще згущеного молока; якщо занадто рідкою — сухе молоко. Регулюємо консистенцію до бажаного стану. Глазур готова.
  3. Наносимо її на охолоджені паски і одразу посипаємо посипкою. Даємо глазурі застигнути.
  4. Чим густіша глазур, тим більше часу вона потребує для висихання.

Смачного!