Контракти.ua

264  —  13.04
Як приготувати сирно-банановий торт без випікання
Як приготувати сирно-банановий торт без випікання

Коли ви не маєте можливості скористатися духовкою, приготуйте сирно-банановий торт, який не потрібно випікати.

Основою торта буде печиво, а начинкою – сирно-сметанний крем і банани, які додадуть десерту насиченого аромату та смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

печиво пісочне - 400–500 г

сир - 500 г

молоко - 150 мл

сметана - 100 г

масло вершкове - 100 г

цукор - 120 г

банан - 3 шт.

шоколад для посипання

  1. Сир, цукор, м'яке вершкове масло і сметану перебийте блендером до однорідної маси та розділіть сирний крем на три частини.
  2. Банани очистьте і наріжте кружальцями.
  3. Печиво (чотири штуки) та шоколад подрібніть на крихту. Решту печива розділіть на дві частини.
  4. Кожне печиво вмочіть у молоко та викладіть до роз'ємної форми один шар печива, потім розподіліть поверх нього шар сирного крему та шар кружалець бананів.
  5. Потім повторіть шари в тій самій послідовності, верх торта змастіть кремом та посипте подрібненими печивом і шоколадом.
  6. Покладіть торт до холодильника на 2–3 години.

Поради:

  • Якщо ви не маєте роз'ємної форми, збирайте торт на блюді.
  • Молоко та сметану використовуйте будь-якої жирності.