181 — 11.04
Як приготувати котлети з вівсяних пластівців та картоплі
Апетитні та соковиті вівсяно-картопляні котлети з хрусткою скоринкою чудово урізноманітнять ваше повсякденне меню.
Котлети готуються без м'яса і чудово підійдуть тим, хто постує. Подавайте їх із овочевим гарніром. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
вівсяні пластівці - 180 г
картопля - 1 шт.
вода - 1 мл
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 1 зубчик
паприка мелена - 1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
свіжа петрушка - 3 гілочки
олія
- Вівсяні пластівці залийте окропом і залиште на десять хвилин.
- Картоплю, цибулю, часник очистьте. Картоплю та цибулю натріть на дрібну тертку, часник видавіть через прес.
- Петрушку промийте і дрібно наріжте.
- До вівсяних пластівців додайте картоплю, цибулю, часник, паприку, петрушку, перець чорний мелений і сіль.
- Перемішайте.
- З маси сформуйте котлети.
- Обсмажте на розігрітій сковороді з олією, на середньому вогні, з двох боків до золотистої скоринки.
- Вівсяні пластівці використовуйте швидкого приготування.