Контракти.ua

181  —  11.04
Як приготувати котлети з вівсяних пластівців та картоплі
Як приготувати котлети з вівсяних пластівців та картоплі

Апетитні та соковиті вівсяно-картопляні котлети з хрусткою скоринкою чудово урізноманітнять ваше повсякденне меню.

Котлети готуються без м'яса і чудово підійдуть тим, хто постує. Подавайте їх із овочевим гарніром. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

вівсяні пластівці - 180 г

картопля - 1 шт.

вода - 1 мл

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 1 зубчик

паприка мелена - 1 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

свіжа петрушка - 3 гілочки

олія

  1. Вівсяні пластівці залийте окропом і залиште на десять хвилин.
  2. Картоплю, цибулю, часник очистьте. Картоплю та цибулю натріть на дрібну тертку, часник видавіть через прес.
  3. Петрушку промийте і дрібно наріжте.
  4. До вівсяних пластівців додайте картоплю, цибулю, часник, паприку, петрушку, перець чорний мелений і сіль.
  5. Перемішайте.
  6. З маси сформуйте котлети.
  7. Обсмажте на розігрітій сковороді з олією, на середньому вогні, з двох боків до золотистої скоринки.

Поради:

  • Вівсяні пластівці використовуйте швидкого приготування.