Якщо ви хочете, щоб ваші крашанки до Великодня 2025 року вийшли максимально яскравими і добре тримали колір, варто додати до барвника два прості інгредієнти.
Український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко поділився на своєму сайті корисними порадами для фарбування великодніх яєць. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Він радить додавати до барвника сіль та оцет. Це дозволить фарбі краще закріпитися на яйцях і забезпечить її стійкість.
"Щоб отримати рівномірний і гарний колір, яйця мають бути повністю занурені в фарбу", — зазначив він.
Шеф-кухар поділився ще одним надзвичайно корисним лайфгаком.
"Для блиску крашанок після того, як вони висохнуть на тарілці, змочіть ватний диск в олії і змастіть кожне яйце. Це забезпечить чудовий ефект!" — додав Клопотенко.