367 — 08.04
Як приготувати глазур для паски, яка не липне і не обсипається
Лайфгак, як приготувати глазур для паски.
Існує безліч рецептів глазурі для пасок, проте багато господинь особливо цінують такий рецепт глазурі, яка після застигання не липне до рук і не кришиться. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Авторка українського кондитерського блогу розповіла, як приготувати саме таку глазур. Зробити це дуже просто.
Для приготування цієї ідеальної глазурі вам знадобляться такі інгредієнти:
- желатин — 6 г
- вода (для замочування желатину) — 30 мл
- цукор — 150 г
- вода (для приготування сиропу) — 30 мл
- лимонна кислота — невелика щіпка
Процес приготування глазурі дуже простий
- Спочатку в невеликій каструлі з’єднайте цукор і воду, призначені для сиропу. Додайте туди щіпку лимонної кислоти. Поставте каструлю на вогонь і зваріть сироп, помішуючи до повного розчинення всіх кристалів цукру.
- Окремо в невеликій мисці залийте холодною водою желатин і дайте йому набубнявіти.
- Коли сироп буде готовий, влийте його до набубнявілого желатину. Одразу ж почніть збивати цю суміш міксером на середній швидкості. Продовжуйте збивати доти, доки маса не стане густою, щільною і не набуде насиченого білого кольору.
- Готову глазур потрібно дуже швидко нанести на вже спечені та охолоджені паски. Завдяки желатину вона швидко застигне і матиме ідеальний вигляд.