Контракти.ua

385  —  21.02
Легкий смачний салат з пекінської капусти "по-китайськи"
Легкий смачний салат з пекінської капусти

Овочевий салат з пекінської капусти з цікавою заправкою.

Якщо потрібно приготувати смачний салат з пекінської капусти, легкий та пікантний, спробуйте приготувати салат "по-китайськи". Інгредієнти прості — пекінська капуста, корейська морква та свіжі огірки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Аромату та пікантності салату надає оригінальна заправка  з соєвого соусу і кунжуту. Салат готується за кілька хвилин, а результат не залишить нікого байдужим.

Інгредієнти для салату:

  • Пекінська капуста — 300 г
  • Морква по-корейськи — 100 г
  • Огірки — 2 шт.
  • Зелена цибуля — за смаком
  • Насіння кунжуту — 30 г
  • Соєвий соус — 3 ст. л.
  • Кукурудзяний крохмаль — 1 ч. л.
  • Вода — 40 мл
  • Наріжте пекінську капусту великими шматочками та покладіть у глибоку миску. Додайте до неї корейську моркву.
  • Огірки наріжте на четвертинки, а зелену цибулю поріжте дрібно.
  • Розігрійте сковороду без олії та обсмажте кунжут до золотистого кольору, періодично помішуючи. Потім пересипте його в окрему тарілку.
  • У ту саму сковороду налийте соєвий соус, додайте розчинений у воді кукурудзяний крохмаль і доведіть до кипіння. Перемішайте, щоб не було грудочок.
  • Додайте до суміші огірки та зелень, тушкуйте 5 хвилин.
  • Перемістіть вміст сковороди в миску до пекінської капусти, моркви та зеленої цибулі. Додайте обсмажений кунжут і добре перемішайте.
  • Поставте салат у холодильник на 30 хвилин, щоб він настоявся і набрав смачного аромату.

Приготування: