385 — 21.02
Легкий смачний салат з пекінської капусти "по-китайськи"
Овочевий салат з пекінської капусти з цікавою заправкою.
Якщо потрібно приготувати смачний салат з пекінської капусти, легкий та пікантний, спробуйте приготувати салат "по-китайськи". Інгредієнти прості — пекінська капуста, корейська морква та свіжі огірки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Аромату та пікантності салату надає оригінальна заправка з соєвого соусу і кунжуту. Салат готується за кілька хвилин, а результат не залишить нікого байдужим.
Інгредієнти для салату:
- Пекінська капуста — 300 г
- Морква по-корейськи — 100 г
- Огірки — 2 шт.
- Зелена цибуля — за смаком
- Насіння кунжуту — 30 г
- Соєвий соус — 3 ст. л.
- Кукурудзяний крохмаль — 1 ч. л.
- Вода — 40 мл
- Наріжте пекінську капусту великими шматочками та покладіть у глибоку миску. Додайте до неї корейську моркву.
- Огірки наріжте на четвертинки, а зелену цибулю поріжте дрібно.
- Розігрійте сковороду без олії та обсмажте кунжут до золотистого кольору, періодично помішуючи. Потім пересипте його в окрему тарілку.
- У ту саму сковороду налийте соєвий соус, додайте розчинений у воді кукурудзяний крохмаль і доведіть до кипіння. Перемішайте, щоб не було грудочок.
- Додайте до суміші огірки та зелень, тушкуйте 5 хвилин.
- Перемістіть вміст сковороди в миску до пекінської капусти, моркви та зеленої цибулі. Додайте обсмажений кунжут і добре перемішайте.
- Поставте салат у холодильник на 30 хвилин, щоб він настоявся і набрав смачного аромату.
Приготування: