Контракти.ua

272  —  06.02
Куряче філе з ананасом: рецепт популярної страви для святкового столу
Куряче філе з ананасом: рецепт популярної страви для святкового столу

Куряче філе з ананасом – це безпрограшний варіант до будь-якого гарніру чи для святкового столу.

Апетитне поєднання ніжних курячих відбивних із солодким смаком ананаса на подушці з цибулі, запечених у духовці, не залишить байдужим абсолютно нікого. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

філе куряче - 2 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

ананаси консервовані - 1 банка

сметана - 4 ст. л.

часник сухий - 1 ч. л.

паприка мелена солодка - 1 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

олія

  • Цибулю очистьте та наріжте півкільцями.
  • Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником і розріжте вздовж на дві-три частини, накрийте харчовою плівкою та злегка відбийте.
  • В мисці з'єднайте сметану, часник, паприку, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте, змастіть курячі відбивні та залиште на 30 хвилин.
  • З консервованих ананасів злийте рідину.
  • Форму для запікання змастіть олією, викладіть цибулю, на неї – курячі відбивні і на кожну відбивну покладіть кільце ананасів.
  • Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 35–40 хвилин.

Поради:

  • Сметану можна замінити майонезом.