Контракти.ua

414  —  вчера, 14:37
Так готують яєчню в Ізраїлі: буде смачніше за піцу завдяки кільком секретним інгредієнтам
Так готують яєчню в Ізраїлі: буде смачніше за піцу завдяки кільком секретним інгредієнтам

Ця страва складається з яєць, які готуються разом з овочами.

Основний інгредієнт — помідори. Також додають томатну пасту, часник, цукор та різноманітні спеції. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Виходить неймовірно смачно. Тому не дивно, що ця страва має величезну популярність в Ізраїлі та багатьох арабських країнах.

Інгредієнти

Помідори - 4 шт.

Часник - 3 зубки

олія оливкова - для смаження

спеції (паприка, куркума, коріандр) - 1/2 ч. л. кожної

паста томатна - 2 ст. л.

Сіль - 1 ч. л.

Цукор - 1 ч. л.

Вода - 1/4 скл.

Яйце - 3-4 шт.

Процес приготування:

  1. Візьміть чотири помідори, залийте їх окропом для зняття шкірки, потім наріжте кубиками середнього розміру.
  2. Розігрійте сковороду, налийте оливкову олію та додайте три подрібнені зубки часнику.
  3. Поставте сковороду на вогонь, і коли з'явиться аромат часнику, додайте спеції: паприку, куркуму та коріандр. Перемішайте суміш і додайте нарізані помідори.
  4. Через 30 секунд додайте дві столові ложки томатної пасти, посоліть і додайте цукор. Обсмажуйте суміш на сильному вогні близько 30 секунд.
  5. Зменште вогонь до мінімуму, додайте воду в сковороду, накрийте її кришкою та тушкуйте суміш на слабкому вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи. В результаті вийде смачний соус. Зробіть 3-4 заглиблення в соусі та розбийте в них по одному яйцю.
  6. Накрийте сковороду кришкою та готуйте яйця кілька хвилин, поки вони не стануть готовими.

Смачного!