Контракти.ua

194  —  12.01
Як приготувати курячий шніцель у картопляному паніруванні
Як приготувати курячий шніцель у картопляному паніруванні

Приготуйте соковитий шніцель з курячого філе на будь-який випадок.

М'ясо виходить соковитим усередині, а завдяки паніруванню з картоплі – хрумким і рум'яним зовні. Шніцель чудово підійде до овочевого салату. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

філе куряче - 1 шт.

картопля - 5 шт.

яйце куряче - 1 шт.

борошно пшеничне - 2 ст. л.

Часник - 2 зубки

Куркума - 0,5 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте на шматочки завтовшки 1,5 см. Накрийте харчовою плівкою, злегка відбийте, посоліть і поперчіть.
  2. Картоплю очистьте, натріть на дрібній тертці, посоліть, витисніть сік. Додайте пропущений через прес часник.
  3. До однієї миски висипте борошно, у другій змішайте яйця з сіллю, куркумою та збийте віночком, до третьої викладіть картопляну масу. Обваляйте кожен шматочок філе в борошні, в яйці, потім у картопляній масі.
  4. Обсмажте на сковороді з розігрітою олією з двох боків на середньому вогні до золотавої скоринки.

Поради:

  • М'ясо використовуйте будь-яке.