Що додати в котлети, щоб вони були соковиті.
Багато господинь знають, що наступного дня приготовлені котлети стають сухими та втрачають смак. І не всі знають, що є простий спосіб зберегти їхню соковитість на декілька днів. Потрібно додати лише один інгредієнт, який допоможе котлетам протягом тривалого часу залишатися соковитими. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Досвідчені господині рекомендують додавати до котлетного фаршу кабачок або цукіні. Це натуральний продукт, багатий на воду та клітковину, що допомагає утримувати вологу у фарші навіть після термічної обробки. Водночас його нейтральний смак не перебиває смаку м'яса, а лише доповнює його.
Додавання кабачка до фаршу збільшує соковитість готових котлет, що робить їх м'якшими та ніжнішими, сприяє збереженню смакових якостей упродовж 2–3 днів зберігання.
Котлети, приготовлені з додаванням кабачка, залишаються соковитими навіть через кілька днів після приготування. Їх можна подавати як самостійну страву, оскільки вони виходять настільки насиченими, що не потребують гарніру.
Для додаткового аромату додайте до фаршу свіжу зелень, часник або спеції.