Спосіб приготування страви дуже простий і не потребує багато часу.
Оригінальне оформлення та вишуканий смак оцінять усі, хто спробує цю страву. Готується вона дуже швидко, а вигляд має напрочуд ефектний. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Закуска "Ялинка"
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
З тунця злити рідину, рибу розім'яти виделкою. Цибулю порізати дрібними кубиками і додати до тунця. Маринований огірок так само порізати дрібними кубиками, додати до решти інгредієнтів, усе добре перемішати. Додати вершковий сир і все ще раз перемішати.
З маси сформувати конуси, обваляти їх у кропі та помістити в тарталетки або на крекери. Кожну "ялинку" прикрасити зернами граната, які нагадують іграшки.
Раніше ми писали, як приготувати печиво "Горішки" зі згущеним молоком. Більше про рецепт читайте у новині.