Контракти.ua

236  —  вчера, 16:36
Як приготувати домашню ковбасу в духовці
Як приготувати домашню ковбасу в духовці

Приготуйте ароматну справжню домашню ковбасу у духовці.

Вам знадобляться свинина, сало, часник, перець, сіль і натуральна оболонка або кишка. Придбати її можна на ринку у м'ясному відділі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Ковбаса запікається в духовці і виходить соковитою, просоченою часником, спеціями із золотистою скоринкою.

Інгредієнти

Свинина - 2,5 кг

Сало - 500 г

холодна вода - 300 г

часник - 7 зубчиків

перець чорний мелений

сіль - 45-50 г

свиняча оболонка - 3-3,5 м

  1. М'ясо та сало наріжте на маленькі шматочки. Додайте перець чорний мелений часник, пропущений через прес, сіль, влийте холодну воду і добре перемішайте. Залишіть на 3-4 години маринуватися.
  2. Свинячу оболонку добре промийте всередині та ззовні. Заповніть її за допомогою спеціальної насадки м'ясом. Акуратно зав'яжіть ковбасу нитками та проткніть зубочисткою у кількох місцях.
  3. Форму для запікання накрийте фольгою, викладіть ковбасу та запікайте у заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів одну годину.

Поради:

  • М'ясо бажано залишити маринуватися на ніч.
  • Замість сала можна використовувати свинячу грудинку.