228 — вчера, 18:36
Салат "Шуба", але з оригінальним інгредієнтом: здивуйте гостей за новорічним столом
Зазвичай салат готують з оселедцем, звідси й пішла його назва. Але в цьому рецепті його пропонують замінити.
Якщо використати замість оселедця іншу рибу, ви отримаєте зовсім інший смак салату. Тому варто спробувати, щоб здивувати гостей за новорічним столом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Морква - 3 шт.
Картопля - 3 шт.
Буряк - 2 шт.
Яйце - 1 шт.
сир твердий - 50 г
шпроти - 200 г
цибулина - 1 маленька
огірки мариновані - 4 шт.
часник - 4 зубки
майонез - 200 г
Процес приготування:
- Картоплю, моркву і буряк відварити в мундирах, остудити, очистити та натерти (картоплю і моркву на великій, буряк – на дрібній тертці).
- Яйце відварити, остудити, очистити, натерти на крупній тертці. Сир також натерти на крупній тертці.
- Часник подрібнити, цибулю й огірки дрібно нарізати кубиками. Шпроти розімнути виделкою.
- Скласти салат: шпроти – цибуля – сіточка з майонезу – картопля – сіточка з майонезу – морква – сіточка з майонезу – огірки – яйце – сіточка з майонезу – сир.
- В окремій мисці змішати буряк з часником і майонезом, викласти останнім шаром на салат. Залишити в холодильнику на 2 години.
Смачного!