190 — 19.12
Як приготувати курячі котлети з болгарським перцем і сиром
Ніжні рубані котлети з курячого філе з болгарським перцем виходять соковитими та красивими.
Вам знадобляться куряче філе, болгарський перець, сир, зелень, яйця, сметана і манна крупа. Все наріжте, перемішайте та обсмажте на сковороді. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 500 г
сир твердий - 100 г
болгарський перець червоний - 1 шт.
яйце куряче - 1 шт.
сметана - 80 г
крупа манна - 40 г
перець чорний мелений
сіль
олія
зелена цибуля, кріп
- Куряче філе промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на дрібні кубики.
- Болгарський перець очистіть від перегородок та насіння і також наріжте на дрібні кубики.
- Твердий сир натріть на середню тертку.
- Зелень промийте під проточною водою, обсушіть і дрібно подрібніть ножем.
- У мисці з'єднайте куряче філе, болгарський перець, сир, зелень, яйце, сметану, манну крупу, перець чорний мелений і сіль. Добре перемішайте та залиште на 20 хвилин.
- На розігріту сковороду з олією столовою ложкою викладайте котлети, накрийте кришкою і обсмажте на середньому вогні, з двох боків 5-7 хвилин до золотистої скоринки.
Поради:
- Сметану можна використовувати будь-якої жирності.
- Болгарський перець використовуйте червоного кольору.