Контракти.ua

190  —  19.12
Як приготувати курячі котлети з болгарським перцем і сиром
Як приготувати курячі котлети з болгарським перцем і сиром

Ніжні рубані котлети з курячого філе з болгарським перцем виходять соковитими та красивими.

Вам знадобляться куряче філе, болгарський перець, сир, зелень, яйця, сметана і манна крупа. Все наріжте, перемішайте та обсмажте на сковороді. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 500 г

сир твердий - 100 г

болгарський перець червоний - 1 шт.

яйце куряче - 1 шт.

сметана - 80 г

крупа манна - 40 г

перець чорний мелений

сіль

олія

зелена цибуля, кріп

  1. Куряче філе промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на дрібні кубики.
  2. Болгарський перець очистіть від перегородок та насіння і також наріжте на дрібні кубики.
  3. Твердий сир натріть на середню тертку.
  4. Зелень промийте під проточною водою, обсушіть і дрібно подрібніть ножем.
  5. У мисці з'єднайте куряче філе, болгарський перець, сир, зелень, яйце, сметану, манну крупу, перець чорний мелений і сіль. Добре перемішайте та залиште на 20 хвилин.
  6. На розігріту сковороду з олією столовою ложкою викладайте котлети, накрийте кришкою і обсмажте на середньому вогні, з двох боків 5-7 хвилин до золотистої скоринки.

Поради:

  • Сметану можна використовувати будь-якої жирності.
  • Болгарський перець використовуйте червоного кольору.
Світло серед мряки  сегодня, 14:45