352 — 10.12
Як незвичайно засолити сало: секрет для приготування ароматного і ніжного продукту
Сало — улюблений продукт багатьох українців, але існує чимало рецептів його засолювання.
Додайте один секретний інгредієнт, який зробить з сала справжній кулінарний шедевр. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
сало з прошарками м'яса - 1 кг
світле пиво - 0,75 л
цибулеве лушпиння - 5 шт.
часник - 1 шт.
сіль - 3-4 ст. ложки
перець - 1 ч. ложка
Процес приготування:
- Нарізати сало невеликими шматками, викласти в ємність, залити пивом і по бокам викласти лушпиння цибулі.
- В каструлі довести сало до кипіння, проварити 25-30 хвилин на середньому вогні, відключити вогонь і остудити.
- Почистити головку часнику, натерти на дрібній терці, змішати з сіллю і перцем.
- Сало натерти з усіх боків часниковою сумішшю, відправити в пакет і покласти в холодильник на добу. Зберігати в морозильній камері. Перед вживанням сало краще дістати з морозильної камери.
Смачного!