Контракти.ua

352  —  10.12
Як незвичайно засолити сало: секрет для приготування ароматного і ніжного продукту
Як незвичайно засолити сало: секрет для приготування ароматного і ніжного продукту

Сало — улюблений продукт багатьох українців, але існує чимало рецептів його засолювання.

Додайте один секретний інгредієнт, який зробить з сала справжній кулінарний шедевр. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

сало з прошарками м'яса - 1 кг

світле пиво - 0,75 л

цибулеве лушпиння - 5 шт.

часник - 1 шт.

сіль - 3-4 ст. ложки

перець - 1 ч. ложка

Процес приготування:

  1. Нарізати сало невеликими шматками, викласти в ємність, залити пивом і по бокам викласти лушпиння цибулі.
  2. В каструлі довести сало до кипіння, проварити 25-30 хвилин на середньому вогні, відключити вогонь і остудити.
  3. Почистити головку часнику, натерти на дрібній терці, змішати з сіллю і перцем.
  4. Сало натерти з усіх боків часниковою сумішшю, відправити в пакет і покласти в холодильник на добу. Зберігати в морозильній камері. Перед вживанням сало краще дістати з морозильної камери.

Смачного!