Цей маринад підходить для філе, стегенець та крилець — його можна назвати універсальним.
Розповідаємо, як приготувати маринад для всіх частин курки, що підходить як для смаження, так і для запікання — ідеальний варіант для ароматного соковитого м’яса з хрусткою скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
Спосіб приготування. Змішайте соєвий соус, гірчицю, оливкову олію та мед до однорідної консистенції. Вичавіть туди часник, додайте сіль та мелену суміш перців за смаком, все ретельно перемішайте. Цього маринаду вистачить на пів кілограма курячих стегон, крилець або філе. У глибоку миску складіть м’ясо та залийте маринадом, добре перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб замаринувалося. Потім можна смажити або запікати, як зазвичай.