760 — 10.12
Смачна альтернатива "Шубі": спробуйте приготувати на святковий стіл салат "Фламінго" — не пожалкуєте
Яскравий та апетитний салат "Фламінго" стане прикрасою святкового столу, якщо традиційний "Оселедець під шубою" вам вже набрид.
Характерного рожевого кольору цьому салату надає варений буряк. Цей овоч можна з легкістю поєднати з різними продуктами, а тому з нього готується чимало страв. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
відварений буряк - 2 шт.
сіль - 1/2 ч. ложки
чорний перець мелений - дрібка
часник - 1 зубчик
плавлений сирок - 2 шт.
крабові палички - 220 г
майонез
за смаком
Процес приготування:
- Відварені буряки натерти на тертці, додати до них пропущений через прес зубчик часнику, посолити, поперчити і перемішати. Першим в салаті буде цей буряковий шар. Обов'язково змастити майонезом.
- Зверху викласти натертий плавлений сирок. Змастити майонезом.
- На тертці натерти варені яйця, викласти третім шаром, змастити майонезом. Потім натерти крабові палички, викласти зверху і також змастити майонезом.
- Зверху можна прикрасити кропом. Залишити в холодильнику на 1 годину.
Смачного!