Контракти.ua

399  —  09.12
Курячі фрикадельки "Баффало": рецепт оригінальної святкової закуски
Курячі фрикадельки

Зимові свята скоро почнуться, і зараз саме час підшукувати рецепти для святкових застіль.

Фрикадельки з курки «Баффало» будуть гострими, пікантними та ідеально ніжними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Селера - 2 стебла

Цибуля - 0,5 шт.

Яйце - 1 шт.

Гірчиця - 1 ст. л.

оливкова олія - 1+3 ст. л.

курячий фарш - 500 г

панірувальні сухарі - 1 скл.

Сіль - 1 ч. л.

мелений чорний перець - 0,5 ч. л.

Олія - 50 г

гострий соус «Баффало» - неповна склянка

1. У невеликій сковороді розігрійте 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додайте дрібно нарізану селеру і цибулю і готуйте до готовності, 3-4 хвилини. Дайте охолонути до кімнатної температури.

2. У середній мисці змішайте охолоджену суміш селери зі злегка збитим яйцем, гірчицею та курячим фаршем. Додайте панірувальні сухарі, сіль та перець, перемішайте.

3. Сформуйте із суміші невеликі кульки. Нагрійте 3 столові ложки оливкової олії, що залишилися, на середньому вогні. Додайте фрикадельки і готуйте до золотаво-коричневого кольору з усіх боків, по 2-3 хвилини з кожного боку (всього 8-10 хвилин). Струсіть сковороду, щоб обваляти фрикадельки в гарячій олії та переконатися, що вони повністю просмажені.

4. У середній каструлі розтопіть олію на середньому вогні. Додайте гострий соус і збийте до однорідної маси. Перемішайте фрикадельки у соусі, щоб покрити їх.