Зимові свята скоро почнуться, і зараз саме час підшукувати рецепти для святкових застіль.
Фрикадельки з курки «Баффало» будуть гострими, пікантними та ідеально ніжними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Селера - 2 стебла
Цибуля - 0,5 шт.
Яйце - 1 шт.
Гірчиця - 1 ст. л.
оливкова олія - 1+3 ст. л.
курячий фарш - 500 г
панірувальні сухарі - 1 скл.
Сіль - 1 ч. л.
мелений чорний перець - 0,5 ч. л.
Олія - 50 г
гострий соус «Баффало» - неповна склянка
1. У невеликій сковороді розігрійте 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додайте дрібно нарізану селеру і цибулю і готуйте до готовності, 3-4 хвилини. Дайте охолонути до кімнатної температури.
2. У середній мисці змішайте охолоджену суміш селери зі злегка збитим яйцем, гірчицею та курячим фаршем. Додайте панірувальні сухарі, сіль та перець, перемішайте.
3. Сформуйте із суміші невеликі кульки. Нагрійте 3 столові ложки оливкової олії, що залишилися, на середньому вогні. Додайте фрикадельки і готуйте до золотаво-коричневого кольору з усіх боків, по 2-3 хвилини з кожного боку (всього 8-10 хвилин). Струсіть сковороду, щоб обваляти фрикадельки в гарячій олії та переконатися, що вони повністю просмажені.
4. У середній каструлі розтопіть олію на середньому вогні. Додайте гострий соус і збийте до однорідної маси. Перемішайте фрикадельки у соусі, щоб покрити їх.