Салат "Мімоза" на рівні з "Олів'є" та "Оселедцем під шубою" завжди готують на Новий рік. Складається він з шарів, які зазвичай змащуються майонезом. Але, якщо ви хочете приготувати більш "легку" версію салату, спробуйте цей рецепт.
Така версія салату чудово підходить для тих, хто хоче насолодитися класичною новорічною стравою, але дотримується правильного харчування або рахує калорії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
картопля варена - 2 шт.
консервований лосось - 120 г
зелена цибуля - 20 г
салат айсберг - 50 г
курячі яйця - 2 шт.
гірчиця - 1 ст. ложка
мед - 1 ст. ложка
лимонний сік - 3 ст. ложки
оливкова олія - 3 ст. ложки
сметана 20% - 3 ст. ложки
сіль - за смаком
Процес приготування:
Смачного!