Ідеальне поєднання курячих ніжок, ніжного рису та запашних спецій створює гармонію, яка сподобається кожному членові вашої родини.
На сторінці olga.riabenko поділилися чудовим рецептом для всіх, хто любить ситні, але легкі в приготуванні страви. Коли ви готуєте курку з рисом у рукаві, то отримаєте соковите м’ясо й розсипчастий рис, просочений ароматами прянощів і соку курки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
ніжки курячі - 6-8 шт.
сіль - 2 ч. л.
паприка копчена - 1 ч. л.
приправа для курки - 1 ч. л.
часник сушений - 1 ч. л.
олія - 60 мл
рис - 300 г
цибуля - 1 шт.
морква - 1 шт.
помідор - 1 шт.
часник - 1 шт.
куркума - 1 ч. л.
вода - 600 мл
Готову страву обережно дістаньте з рукава для запікання, викладіть на велику тарілку і подавайте гарячою. Прикрасьте свіжою зеленню, наприклад, петрушкою чи кропом, для яскравого смаку та свіжості.
Цей рецепт курки з рисом у рукаві – ідеальне рішення для зайнятих господинь, які хочуть потішити рідних чимось смачним і корисним.