Смак напою закохає в себе з першого ковтка: як заварити вишукану каву по-грецьки з густою пінкою.
Наш ранок традиційно починається з кави. Що не дивно, адже без цього напою неможливо прокинутися та поліпшити свій настрій. Каву готують за різноманітними рецептами, однак вважається, що кава по-грецьки має ідеальний смак та аромат. Розповідаємо, як заварити каву в турці за грецьким рецептом, які рекомендації щодо приготування напою в чашці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Щоб напій мав вишуканий смак і густу пінку, варто дотримуватися простих правил приготування. Треба взяти дві столові ложки кави середнього помелу, одну склянку води і дві чайні ложки цукру.
Спосіб приготування напою:
Якщо ви не хочете морочитися із заварюванням напою в турці, каву також можна приготувати у чашці. Однак, варто пам’ятати, вода має бути близько 92-95°С, тоді напій вийде насиченим та ароматним.
Спосіб приготування кави в чашці: