Така страва досить проста й швидка в приготуванні, тому це відмінний варіант для обіду чи вечері.
Досвідчені господині поділилися своїм секретом приготування соковитих та ароматних котлет. У фарш замість хліба чи манки треба додати бекон. Він перетворить звичайні котлети на вишукану ароматну страву, яка неодмінно сподобається вашій родині. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
Спосіб приготування. Подрібніть бекон, цибулю та часник, подрібнений бекон треба обсмажити. Це надасть котлетам соковитості й аромату. У глибокій ємності змішайте фарш, бекон, часник, цибулю, яйце та спеції. Наприкінці додайте панірувальні сухарі, вони зроблять котлети пухкими та ніжними. Фарш трохи відбийте, тоді структура котлет буде більш щільною. Змастіть руки олією чи водою та сформуйте котлети. Обсмажуйте котлети на сковорідці по 5 хвилин з обох боків до золотавої скоринки. Опісля складіть їх на пательню, накрийте кришкою та протушкуйте дві хвилини, щоб вони стали більш соковитими та ніжними.