Контракти.ua

1126  —  05.11
Смачний і простий гарнір до будь-якої страви: як приготувати квасолю з цибулею
Смачний і простий гарнір до будь-якої страви: як приготувати квасолю з цибулею

Квасоля містить багато рослинного білка, який дуже добре засвоюється організмом. А тому такий гарнір стане чудовим варіантом для обіду або вечері.

Дуже важливо додати страви з квасолі до свого щоденного раціону, тому що вчені давно вже визначили, що цей продукт дуже ефективно бореться з діабетом і серцево-судинними захворюваннями. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Квасоля - 2/3 склянки

Вода - 2 склянки

Цибуля - 3 шт.

томатна паста - 3 ст. ложки

часник, мелетий чорний перець, сіль - за смаком

олія - за смаком

Процес приготування:

  1. Квасолю обов'язково замочуєте на ніч. Вранці її потрібно відварити, а рідину, в якій готувалася квасоля, злити окремо.
  2. Цибуля нарізаєте кільцями, обсмажуєте в олії до золотистого кольору. Додаєте перець і сіль.
  3. Викладаєте у форму шарами: квасоля, а потім цибуля. Останній шар повинен бути з квасолі.
  4. Рідину, в якій варилася квасоля, змішуєте з томатною пастою, поливаєте зверху страву.
  5. Запікаєте в розігрітій до 250 градусів духовці 20 хвилин.

Смачного!