Контракти.ua

553  —  03.11
Як приготувати баклажани в клярі
Як приготувати баклажани в клярі

Тим, хто любить прості страви з овочів, пропонуємо спробувати відбивні з баклажанів. Овочі використовуйте невеликого розміру, але товсті. Вони виходять м'якими всередині та з хрусткою скоринкою зовні.

Баклажани наріжте слайсами, відбийте, зануріть у кляр і обсмажте до золотистої скоринки. Подайте зі сметаною та дрібно нарізаною зеленню. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Баклажани - 2 шт.

часник сушений - 1 ч. л.

сіль

олія

борошно пшеничне - 1,5 ст. л.

яйця курячі - 1 шт.

молоко - 2 ст. л.

сіль

  1. Баклажани помийте, очистіть від шкірки і наріжте вздовж пластинами завтовшки близько одного сантиметра і злегка відбийте кухонним молоточком. Викладіть їх у миску, трохи посоліть та залийте водою на 30 хвилин. Потім викладіть на рушник та обсушіть. Посипте часником із двох боків.
  2. Для кляру в мисці збийте яйця з молоком і сіллю, всипте борошно і перемішайте до однорідної маси.
  3. Кожен баклажан вмочіть у кляр і обсмажте на сковороді з розігрітою олією, на середньому вогні, з двох боків до золотистої скоринки.

Поради:

  • Баклажани можна посипати вашою улюбленою приправою.