553 — 03.11
Як приготувати баклажани в клярі
Тим, хто любить прості страви з овочів, пропонуємо спробувати відбивні з баклажанів. Овочі використовуйте невеликого розміру, але товсті. Вони виходять м'якими всередині та з хрусткою скоринкою зовні.
Баклажани наріжте слайсами, відбийте, зануріть у кляр і обсмажте до золотистої скоринки. Подайте зі сметаною та дрібно нарізаною зеленню. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Баклажани - 2 шт.
часник сушений - 1 ч. л.
сіль
олія
борошно пшеничне - 1,5 ст. л.
яйця курячі - 1 шт.
молоко - 2 ст. л.
сіль
- Баклажани помийте, очистіть від шкірки і наріжте вздовж пластинами завтовшки близько одного сантиметра і злегка відбийте кухонним молоточком. Викладіть їх у миску, трохи посоліть та залийте водою на 30 хвилин. Потім викладіть на рушник та обсушіть. Посипте часником із двох боків.
- Для кляру в мисці збийте яйця з молоком і сіллю, всипте борошно і перемішайте до однорідної маси.
- Кожен баклажан вмочіть у кляр і обсмажте на сковороді з розігрітою олією, на середньому вогні, з двох боків до золотистої скоринки.
Поради:
- Баклажани можна посипати вашою улюбленою приправою.