Запечена картопля у шкірці – це справжня класика, яка завжди доречна на обідньому чи святковому столі.
Така картопля проста у приготуванні, має насичений аромат, а з додаванням часникового соусу стає справжньою знахідкою для поціновувачів смачної кухні. На сторінці viktoria__cooking показали, як її приготувати всього за одну годину. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Картопля - 1 кг
Олія - 4-5 ст. л.
паприка солодка - 1,5 ч. л.
часник сушений - 1,5 ч. л.
Часник - 2-3 зубки
масло вершкове - 30 г
сіль
перець
кріп
Запечена картопля з часниковим соусом може бути повноцінною самостійною стравою чи гарніром до м'яса, риби та овочів. Вона чудово поєднується з легкими овочевими салатами, запеченими курячими крильцями або м'ясними рулетиками. Це ідеальний вибір для сімейної вечері чи дружніх посиденьок.