Контракти.ua

25676  —  13.12.10
KIA супроводжує турне Талісманів ЄВРО-2012
KIA супроводжує турне Талісманів ЄВРО-2012

Нещодавно автомобілі КІА мали честь супроводжувати Талісмани ЄВРО-2012 в їх турне містами України.



Як відомо, Корпорація «Кіа Моторс» є офіційним спонсором Чемпіонату Європи з футболу 2012 р. Саме тому офіційний дистриб’ютор КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», з радістю надала автомобілі КІА для супроводження Талісманів ЄВРО-2012 в «гастролях» містами майбутньої європейської першості. Близнюки-талісмани ЄВРО-2012 знайомились з мешканцями Львова, Донецька, Харкова, і протягом усього турне їх ескортом були автомобілі КІА.
А останнім містом відвідин братів в Україні став Київ,  де талісмани нарешті і отримали імена - Славек та Славко.  
До речі, в рамках спонсорської підтримки КІА чемпіонату ЄВРО-2012 дистриб’юторська компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» вже розпочала передачу автомобілів КІА «Місцевому Організаційному Комітету «ЄВРО-2012 Україна». Всього за півтори роки Комітету буде передано близько двохсот автомобілів КІА різних моделей.

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 11 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Picanto, Rio (два типи кузовів), Sorento, Soul, Venga та Абсолютно Новий Sportage.
Винятково висока якість продукції – ключова складова філософії бренду KIA. Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає від 100 тис. до 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту.

Довідка:
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів. Веб-сайт – www.kia.ua
Корпорація KIA Motors Corporation, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com
Статьи по теме
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня

Киев, как столица Украины и крупнейший мегаполис страны, активно движется в сторону экологичных решений в сфере транспорта.
07.08 — 425

Все про серце автомобіля
Все про серце автомобіля

Автомобіль - це складна механічна система, кожен елемент якої грає важливу роль у забезпеченні надійної та безпечної експлуатації. Центральним компонентом будь-якого авто є його двигун.
12.07 — 477

Особливості та характеристики Lexus UX
Особливості та характеристики Lexus UX

У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.
09.04 — 449