453 — 27.10
Як приготувати салат із баклажанів із помідорами та сиром
Салат із баклажанів із помідорами та сиром – це самостійна страва або доповнення до будь-якого м'яса.
Баклажани обсмажте у фритюрі, завдяки чому овочі виходять хрусткими зовні та м'якими всередині. Ця страва виходить пікантною та красивою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Баклажани - 2 шт.
Помідори - 2 шт.
сир моцарела - 100 г
часник - 2 зубчики
соєвий соус - 2 ст. л.
Крохмаль - 30 г
перець чорний мелений
зелень петрушки
олія
- Баклажани вимийте, наріжте на великі кубики, посоліть і залиште на 10 хвилин. Потім промийте під проточною водою та обсушіть. Обваляйте баклажани в крохмалі.
- У невеликий сотейник налийте олію, добре її нагрійте і обсмажте частинами баклажани у фритюрі, на сильному вогні, протягом трьох хвилин до золотистої скоринки. Викладіть на паперовий рушник.
- Помідори промийте та наріжте на великі шматочки.
- Часник очистіть і дрібно наріжте.
- Наріжте сир на середні шматочки.
- Зелень промийте, обсушіть і крупно нарубайте.
- Для заправки змішайте соєвий соус, часник і чорний перець мелений і перемішайте.
- У мисці з'єднайте баклажани, помідори, сир, заправте заправкою. Викладіть салат на блюдо і посипте зеленню.
Поради:
- Крохмаль використовуйте будь-який: кукурудзяний або картопляний.